Tjänster


                                                         

VÄLKOMMEN

Ring oss idag!

070 756 19 29 info@egysverige.com                     


MILJÖVÄNLIGT ! BRA PRISER ! PROFFISIONELL  SERVICE!

TjänsterVåra tjänster inriktar sig på tjänster inom olika städområde så som flyttstädning, kontorsstädning, golvvård, fönsterputs, trappstädning, flytthjälp, butikstädning, byggstädning och hemservicetjänster.


Vi erbjuder även uthyrning och rekrytering av personal inom restaurang branschen, så som köksbiträde, diskare, portionering och servitörer. Vi erbjuder även andra serveringstjänster som fatservering, festvåning och bordsservering när det gäller lunch, middag, bröllop, födelsedagar, disputation och julbord, samt övriga arrangemang. Vi utför även catering till skolor, förskolor och privata fester.


På EgySverigehar har vi  en professionell hemservice. Vi kan hjälpa dig med följande uppdrag: städning, strykning, matlagning, servering, fönsterputs, flyttstädning, storstädning, matinköp, och till och med barnpassning. Vi skräddarsyr efter dina önskemål till ett förmånligt pris. Du väljer om du vill ha engångsuppdrag eller om du vill vara abonnemangskund hos oss. Vi har utbildad personal och kvalitetsgaranti på våra tjänster.

 

 RING OSS 


070- 756 19 29 FÖR


GRATIS OFFERT!


Bli ny kund hos oss och ta del av detta erbjudande!